Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden:

Door artikelen bij Euromotors-Borsbeek te bestellen aanvaard U de algemene voorwaarden.

Aanspraaklijkheid:

Euromotors-Borsbeek kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor gebruik van snelheidsbevorderde onderdelen op de openbare weg. Deze artikelen dienen enkel en alleen voor gebruik op privaat domein.

Artikel informatie en prijzen:

Al onze prijzen zijn in Euro, inclusief BTW en exclusief verzendkosten, 

Verzendkosten worden automatisch verrekend tijdens afronding bestelling.

Zie Prices / Payments / Shipping

Andere landen verzendkosten op aanvraag. Indien Uw bestelling bestaat uit meerdere artikels contacteer eerst de verkoper voor U betaald (zie Verzendkosten). Wij besteden de grootst mogelijke aandacht aan de juiste vermelding van onze prijzen en informatie van het artikel. Als blijkt dat er fouten zijn gemaakt bij de vermelding, houden wij ons het recht voor de artikelen niet te leveren. U ontvangt in dit geval zo spoedig mogelijk bericht en de juiste informatie. U behoud dan het recht de aankoop zonder kosten te annuleren. 

Extra artikel informatie:

Voor sommige artikels is het mogelijk om extra foto’s door te mailen om een beter overzicht te krijgen over wat U wenst aan te kopen.    

Uw bestelling Annuleren:

*U heeft juridisch het recht om binnen een termijn van 7 dagen na het doen van uw bestelling deze alsnog te annuleren. Dit kunt u doen via een e-mail aan  euromotors@village.uunet.be

met vermelding van uw naam en ordernummer.
Eventuele kosten voortvloeiend uit het al verwerken en verzenden van de bestelling, worden wel op u verhaald / afgetrokken van het restitutiebedrag.

*Wanneer u niet binnen deze termijn van 7 dagen reageert, gelden de artikels als door u zonder enig bezwaar geaccepteerd. Speciaal bestelde artikelen (artikelen die niet standaard in ons assortiment zitten) worden niet teruggenomen.
*Indien het product onderweg is op het moment van annuleren, wordt het geld teruggestort wanneer u het artikel binnen 7 dagen compleet, in niet geopende originele verpakking, ongebruikt en voldoende gefrankeerd terug hebt bezorgd aan Euromotors-Borsbeek. We raden u hierbij aan om een bewijs van uw verzending te bewaren.

*Euromotors-Borsbeek is niet verantwoordelijk voor diefstal of beschadiging tijdens de verzending. Verzend nooit het product retour voordat u hierover overleg hebt gehad met Euromotors-Borsbeek. We zullen u instructies geven omtrent hoe te handelen i.v.m. het retourneren. Alleen voldoende gefrankeerde zendingen worden aangenomen! Ongeacht de reden van retour zenden. Niet voldoende of geheel niet gefrankeerde retourzendingen worden niet aangenomen en weer retour afzender gezonden!
*Bij verzoek tot annuleren wordt het aankoopbedrag (minus 10% verwerkingskosten en de door ons gemaakte verzendkosten) binnen 14 dagen retour gestort op uw bank rekening indien u aan bovenstaande voorwaarden voldoet.
*Artikels die U ter plaatse afhaalt en betaald worden onherroepelijk beschouwd als definitieve aankoop en komen nooit in aanmerking tot annulering.

Retourneren of Teruggavenbeleid: 

Daar onze shop meer gericht is op de verkoop van nieuwe en gebruikte ( waarvan sommige 30 jaar of ouder zijn ) Oldtimer Classic artikelen, worden verkochte goederen niet teruggenomen of terug betaald. Door ons onjuist verzonden artikelen, incomplete zendingen en andere afwijkingen van uw opdracht dient u binnen 3 werkdagen na ontvangst per e-mail te melden. Geef duidelijk aan wat er mis is. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op en zullen duidelijk aangeven hoe we het zullen oplossen. Indien de oorzaak bij ons ligt, zullen wij de verzendkosten uiteraard voor onze rekening nemen.

Levertijden:
Wij verzenden uw bestelling -(en), binnen de 5 werkdagen zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Wij verzenden uw bestelling via Taxi Post Secur in België of naar gelang via een andere vervoerder buiten België (zie Verzendkosten).U kan het artikel ook ter plaatse afhalen en betalen, gelieve ons eerst 2 werk dagen op voorhand te verwittigen van uw komst zodat wij het artikel kunnen opzoeken en klaarleggen, dit bespaard U eventueel een nutteloze verplaatsing. 

Privacy –verklaring:

Euromotors-Borsbeek vindt het belangrijk dat de door u verstrekte gegevens zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Wij gaan de door u verstrekte persoonsgegevens niet doorgeven aan andere partijen, met uitzondering van derden die worden ingeschakeld bij de uitvoering van uw bestelling. Bij het plaatsen van een bestelling hebben wij uw naam en afleveradres nodig om de bestelling uit te kunnen voeren.

 

Shopping Cart

No items in shopping cart

Guestbook Archive

https:// guestbook-archive

 

Shipping Rates/Tarieven

29 country, If your country is not here,

please email us for price shipping cost or combined shipping.

Email to:  euromotors@village.uunet.be

 

© 2010 - 2024 Euromotors-Borsbeek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel